Održana Izvještajna skupština Udruženja

skupstina 2016 c    skupstina 2016 g

Nedavno je u vogošćanskom hotelu “Park” održana 13. Izvještajna Skupština Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo, koja je ujedno imala i svećarski karakter, jer Udruženje ove godine slavi 20 godina od svog osnivanja.

Izvještaj o radu Upravnog odbora za protekli period, koji je prezentirao predsjednik Ibrahim Hasanbegović, dobio je mnoštvo pohvala od kojih je najznačajnija izrečena od predsjednika NS/FS BiH g-dina Elvedina Begića.
skupstina 2016 dskupstina 2016 e
Da nije sve puka priča potvrdili su mnogobrojni eminentni gosti iz javnog i sportskog života iz cijele BiH.
Hasanbegović, Prolić, Pilav, Čalija, Mrković, Kulović, Peljto, Hasanović i ostali rukovodeći ljudi su u obavezi da svoju misiju i viziju vođenja ovakvog Udruženja prenesu na buduće naraštaje koji će nastaviti uspješno suđenje na svim terenima širom BiH i Evrope.
skupstina 2016 f
Vrijedi istaknuti da su, povodom obilježavanja jubileja 20 godina postojanja, zahvalnice uručene počasnim članovima kao i porodicama članova koji na žalost više nisu sa nama.
Zlatne zahvalnice za dugogodišnju nesebićnu podršku u uspješnom radu i implementaciji UEFA Sudijske Konvencije uručene su gospodi Elvedinu Begicu i Ivici Osimu.
skupstina 2016 askupstina 2016 b