Početak treninga

Obavještavamo sve sudije Premijer lige BiH, Prve lige FBiH i Futsal Premijer lige da se obavezni treninzi nakon zimske pauze nastavljaju u četvrtak, 03.01.2019. Mjesto održavanja treninga je Sportski centar UNA, utorak i četvrtak u 17:00. Obavezno prisustvo u UFSIKS opremi.

Također, ovu priliku koristimo da svim našim članovima poželimo sretnu i uspješnu novu 2019. godinu.


Edukativni sastanak i analiza utakmica Kantonalne lige

 

U petak 2.11.2018 u 17:00 u prostorijama Udruženja održati će se redovni edukativni sastanak sa suce Druge i Kantonalne lige. Analizirati će se dvije utakmice Kantonalne lige, FK Vratnik – FK Vrbanjuša i FK Pofalićki i NK Ozren. Obavezno prisustvo svih sudaca Druge, Kantonalne i Omladinskih liga KS.


Kraj treninga na otvorenom i početak priprema za yo-yo fitness test

 

Današnjim treningom na atletskom poligonu završena je sezona treninga na otvorenom. Od sljedeće sedmice počinju treninzi u zatvorenom u sali sa plastičnom travom SRC “Una”. Treninzi će se održavati utorkom u 18:00 i četvrtkom u 17:30. Obavezno prisustvo svih sudaca Premijer lige, Prve lige FBiH, Druge lige i Premijer lige BiH u futsalu.


Promjena termina treninga i kontrolno testiranje

 

Obavještavamo članstvo da će se naredna dva treninga u utorak 30. oktobra i četvrtak 1. novembra odžati u terminu od 16:30 na atletskom poligonu na Koševu i da će se na treninzima održati i kontrolni fitness test za suce Kantonalne i Omladinskih liga KS

Sportski pozdrav


Edukativni sastanak i analiza utakmica

U petak 19.10.2018 u prostorijama Udruženja s početkom u 17:00 održati će se sastanak na kojem su obavezni prisustvovati svi suci Druge, Kantonalne i Omladinske lige KS. Analizirati će se suđenje sa dvije utakmice Kantonalne lige i to : FK Vratnik – FK Unis i FKPofalićki – FK Novi Grad.


Seminar za nove suce

Obavještavamo sve zainteresovane sve mlade ljude, sportiste da se mogu pridružiti Udruženju fudbalskih sudija i instruktora KS ukoliko se prijave na sljedeći seminar za nove suce. Prijava na seminar i prvo predavanje će se održati u prostorijama Udruženja u ulici Hamdije Kreševljakovića 7A i to 22.10.2018. godine u 17:00 sati. Predavanja iz Pravila nogometne igre će držati naši članovi, suci i instruktori suđenja.

Potrebna dokumentacija:

-Rodni list

-Ljekarsko uvjerenje ne starije od 6 mjeseci

-Uvjerenje o školskoj spremi

-20 KM ( uplatiti na žiro račun Udruženja 3389002208816207 Unicredit Bank d.d)

-Popunjeni obrasci 1 i 2 (dobijaju se na licu mjesta)

Dodatne informacije na broj mobitela 061 249 562.


Nabavka opreme

Obavještavamo članstvo da je  u toku nabavka novih UFSIKS majica. Svi oni kojima su iste potrebne trebaju se javiti sekretaru Komisije za talent i mentor program, Irfanu Peljti, na broj 061/249-562 sms/viber. Navesti veličinu i broj komada.

Sportski pozdrav


Edukativni sastanak – analiza utakmice

U petak 5.10.2018. U 17:00 u prostorijama Udruženja održati će se analiza utakmice Kantonalne lige između FK Vrbanjuša i NK Stup. Obavezno prisustvo svih sudaca Kantonalne, Omlaadinske i Druge lige.


Novi termin treninga

Od utorka 2.10.2018. treninzi će se održavati u terminu od 17:00 na atletskom poligonu na Koševu. Obavezno prisustvo treninzima u UFSIKS opremi.


Edukativni sastanak i analiza utakmice

U petak 28.09. s početkom u 17:00 u prostorijama Udruženja održati će se edukativni sastanak i analiza utakmice Kantonalne lige između FK Mošćanica i FK Vratnik. Obevezno prisustvo svih sudaca Druge i Kantonalne lige.

Sportski pozdrav